Статии

Танцът вместо фитнес по време на бременност: ползи и предпазни мерки

В тази статия в блога ще проучим истината зад танците по време на бременност, потенциалните ползи и основните предпазни мерки, за да си осигурите здравословно и приятно изживяване.

прочети още
Депресия. Симптоми, причини, преодоляване на депресията с латино танци

С фокус както върху физическите, така и върху психологическите аспекти, ние разкриваме основите на това как танцът може да служи като мощен инструмент за преодоляване на депресията.

прочети още
Силата на латино танците: Как повишават самочувствието, подобряват взаимоотношенията и качеството живот

Как латино танците, подобряват самочувствието, взаимоотношенията, разпалват страстта, повишават бизнес успеха и в крайна сметка оключват собственото щастие.

прочети още
Намаляне на теглото без хапчета за отслабване и без изтощаващи упражнения във фитнеса? Лесно!

В тази публикация в блога ще проучим как латино танците със своята заразителна музика и динамични движения могат да Ви помогнат да намалите наднорменото тегло.

прочети още
15 въпроса, които е възможно да си зададете преди да купите обувки за латино танци

От DANCEme.BG отговаряме на най-честите въпроси, които клиентите ни задават при избора си на латино обувки

прочети още
Не мога да танцувам. Как да преодолея сковаността си на дансинга?

10 лесни стъпки за преодоляване на усещането за "скованост" за всеки, който поне веднъж е отказал на вътрешното си желание да танцува.

прочети още
Най-лесният латино танцов стил за начинаещи

В тази публикация в блога ще разгледаме най-лесния стил латино танци за начинаещи танцьори, за да чувствате на дансинга увереност и ентусиазъм.

прочети още
Произход на латиноамериканските танци

Много преди мъжете и жените да танцуват Румба или Салса, местните народи на Южна и Централна Америка развиват това, което хората днес разпознават като латино танци.

прочети още
Избор на латино обувки

DANCEme.BG с удоволствие ще ви помогне с отговорите на най-честите въпроси, които си задаваме когато искаме да надградим уменията си в латиноамериканските танци.

прочети още